![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chwalę się znowu. Oto takie coś, co sobie zacząłem dwa dni temu (albo trzy...). Pech sprawił, że jestem chory i musiałem sobie darować kilka codziennych rzeczy (jak studia i praca i zmywanie i sprzątanie), więc zamiast tak leżeć w łóżku bezczynnie całymi dniami wolałem się zająć czymś konkretnym, tym bardziej, że miałem lekką motywację z zewnątrz. Jest to tylko jedna statyczna strona, żadne zewnętrzne linki nie działają- http://maciejkwas.pl/dental/home_1.html . Coraz mniej mi się podobają przyciski w sliderze, więc je chyba wymienię na coś bardziej subtelnego. Tym samym porzucam na razie rozwój Bramy ( Temat: www Brama szablon html ) - jeśli ktoś uważa, że jest w stanie wnieść do niej odrobinę świeżości i poprawić to i owo (jak typografia czy układ i ogólne odczucie), to jestem w stanie się podzielić źródłem (html+psd) i późniejszym ewentualnym zyskiem (w przypadku braku dochodów ostatecznie ma się fajny szablon dla klienta- ja go pewnie nie użyję jak sprzedaż nie wypali : ) ) Pozdrawiam i czekam na opinie -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć. Podobnie jak poprzedni szablon ten również jest wysokiej jakości. Tym razem nawet od czytania oczy nie bolą
![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 11 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem, ze to zdjecie dziecka z lyzeczka w buzi, ma wywolac usmiech na twarzy, ale ekhem.. no ja bym je usunal jednak
![]() Poza tym bardzo zgrabnie, zwiewnie i nowoczesnie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym dziale rzadko trafia się coś naprawdę wartego uwagi - taki jest właśnie Twój layout. Jedyne co bym w nim zmienił to czcionka w menu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra robota, wygląd w stylu "amerykańskim". Skąd brałeś zdjęcia i czy są one do użytku komercyjnego? Również zrobiłbym coś z fontem w menu, jakiś lekki webfont, taki jak nagłówek? Przyczepiłbym się jeszcze do:
To chyba nie tak powinno być ![]() -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra robota, wygląd w stylu "amerykańskim". Skąd brałeś zdjęcia i czy są one do użytku komercyjnego? Również zrobiłbym coś z fontem w menu, jakiś lekki webfont, taki jak nagłówek? Jedno zdjęcie kupiłem na istockphoto ( http://www.istockphoto.com/stock-photo-127...oon-concept.php ), a drugie na photodune ( http://photodune.net/item/smiling/2470072?...hor=Pressmaster / tu już mi się nie chciało tak bardzo wycinać tej laski ![]() Cytat To chyba nie tak powinno być ;) Nie, nie : ) Mam zamiar całkowicie to przerobić i wrzucić w plugin- to tak na razie, aby grało ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
b. ładna praca, ale...
http://konkurs.php.pl/ - pierwsze skojarzenie jak zobaczyłem szablon ![]() btw jak zmieniasz top na niebieski to i tło pod strzałkami/menu zmień na ten sam kolor (albo daj czarne z przezroczystością) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Przyznam, że ten wygląd bardzo mi się podoba i mam to w swoich zakładkach pt. 'inspiracje' więc zapewne jakiś wpływ na moją pracę miał : ) Cytat btw jak zmieniasz top na niebieski to i tło pod strzałkami/menu zmień na ten sam kolor (albo daj czarne z przezroczystością) Nie taki znowu niebieski ; ) To jest żółto-zielona szarość- przy okazji może masz źle skalibrowany monitor? Ale główne załózenie jest takie, by zrobić kilka wersji kolorystycznych, tzn. na pewno będzie jeszcze wersja niebieska. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tzn. nie powiem, laptop używany głównie do pisania więc całkowicie przyciemniony + parę nakładek co by oczy 1-2 godziny później zaczynały boleć, ale i tak na niebieski to nie wygląda (nie wiem jak na to wpadłem, może to przez małą znajomość 'nietypowych' nazw kolorów)
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście świetny szablon (jak zawsze zresztą, chciałoby się powiedzieć
![]() Mam takie pytanko - ot z czystej ciekawości - czy ta pulsująca kropka, napisana w JS to dobry pomysł? Nie lepiej takie rzeczy rozwiązywać animacjami z CSS3? No i jeszcze taka mała uwaga do wykropkowanej mapy - troszkę miga na moim ekranie podczas przewijania strony, nie jest to uciążliwe ale daje troszkę dziwny efekt. |
|
|
![]()
|
|
Oczywiście świetny szablon (jak zawsze zresztą, chciałoby się powiedzieć ![]() Mam takie pytanko - ot z czystej ciekawości - czy ta pulsująca kropka, napisana w JS to dobry pomysł? Nie lepiej takie rzeczy rozwiązywać animacjami z CSS3? Uważam, że póki nie działają we wszystkich przeglądarkach- nie : ) Bo z tego co pamiętam, to deklaracje z rodziny keyframes obsługuje w dużym stopniu tylko webkit i w małym firefox. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 42 Dołączył: 10.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie świetnie. Bardzo podoba mi się animacja menu i do tego dobrze dobrana paleta kolorów. 9+/10
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Jedna rzecz, do której można się przyczepić... jaka jest tematyka layoutu? W nazwie widzę Dental+, ale kompletnie nie kojarzy mi się ze stomatologią... Poza tym dla mnie ciut zbyt minimalistyczny w topie, reszta jak najbardziej ok
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Jedna rzecz, do której można się przyczepić... jaka jest tematyka layoutu? W nazwie widzę Dental+, ale kompletnie nie kojarzy mi się ze stomatologią... Poza tym dla mnie ciut zbyt minimalistyczny w topie, reszta jak najbardziej ok ![]() Wystarczyłoby chyba zmienić kolorystykę z pomarańczowego do jasnoniebieskiego i byłoby na prawdę super imo. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
ja tylko napisze ze Twoje szablony bardzo mi sie podobaja, i ten i brama sa swietne, jedyne co bym zmienil to w stopce bialy input i text na bardziej ciemniejszy bo troche bije po oczach jak dla mnie ale to kwestia gustu
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:00 |