![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!!
Mój obecny problem doyczy plugina do Winampa SHOUTcast czyli radia internetowego. Problem tkwi w tym, że chciałbym aktualnie słuchaną piosenke wyświetlało mi na stronie. Co prawda gdzy działa radio można sie połączyć z http://localhost:8000/ wyświetla się wtedy strona tego plugina i tam wyświetlona jest aktualna piosenka i nie tylko, ale nie wiem w jakim katalogu jest umieszczona ta stronka. Proszę o pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Wytnij sobie linijke z textem wyrazniem reguralnym.
Bylo wiele razy jak 'wyciagnac' wakalek kodu z innej strony |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 297 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strony z shoutcasta nie ma w systemie jest ona wprogramowana chyba w exe juz nie pamiętam
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki na tej stronie znalazłem to co potrzebowałem
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 04:19 |