![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
poszukuję ofert pracy na młodszego programistę w zakresie technologii internetowych. Z racji małego doświadczenia nie mam wygórowanych wymagań finansowych. Jestem studentem I roku informatyki (studia niestacjonarne, mogę pracować w pełnym wymiarze godzin). Interesuje mnie praca zdalna jak i stacjonarna (toruń) Umiejętności: · Język programowania: PHP5 (OOP, podstawy Zend Framework oraz Kohana) · Technologie internetowe: XHTML, CSS, JavaScript (Ajax, jQuery) · Bazy danych: MySQL · Tworzenie, modyfikowanie oraz wdrażanie systemów CMS · Budowanie szablonów XHTML/CSS zgodnych ze standardami W3C · Znajomość systemu blogowego Wordpress · System kontroli wersji: SVN · System operacyjny: Windows lub Linux (od strony użytkownika) · Znajomość mechanizmów SEO · Projektowanie grafiki webowej oraz użytkowej (DTP, Photoshop) · Bardzo dobra znajomość pakietu biurowego MS Office · Język angielski: podstawowy Tel: 724 346 486 Ten post edytował pkr 31.05.2012, 13:42:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:24 |