![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 297 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym abyście się wypowiedzieli na temat layout-a mojego qmpla Noel-a
http://www.rallycorner.prv.pl http://www.noel.prv.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez wyrazu jak dla mnie. Generalnie lay jak z gry jakiejś, a to nie za dobrze bo takich layoutów jest już sporo i brakuje oryginalności. Nieadekwatne do tematyki. Robione na wyrost. Niemeniej wykonanie poprawne
![]() Pozdro.. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwszy
- długo się ładuje - za białe ![]() ![]() ocena: 5/10 Drugi - hm, dlaczego po najechaniu na niektóre rzeczy nie zaświeca się nic... takie to ciemne ciągle ![]() - nie podoba mi się portfolio... szary suwak... okropnie to wygląda, nie mówiąc już o tym, że wybór pracy to loteria ![]() + ogólnie wygląd mi się podoba, nie jest napewno banalny ![]() ![]() ocena: 8/10 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przypinam się do wypowiedzi sf...
Poza tym w pierwszym layu te liczniczki mogły bu już coś konkretnego pokazywać... (stopień załadowania strony?) -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2004 Skąd: Hadykówka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pierwszy:
mi się podoba sam layout, bardzo fajny. tylko to ładowanie to tragedia! psuuje całą zabawe ![]() ![]() 6/10-całą ocene zepsóło to łądowanie, tak to: 7.5/10 drugi: na pierwszy żut oka zdał mi sie jakiś dziwny ale jak już weszłem głębiej to wiedziałem że jest dobrze ![]() 8/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 297 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Bakus @ 2004-08-12 01:08:25) Przypinam się do wypowiedzi sf... Poza tym w pierwszym layu te liczniczki mogły bu już coś konkretnego pokazywać... (stopień załadowania strony?) No jeśli chodzi o preload no to lipa bo nic konkretnego i fajnego nie znalazłem a władowanie preloadera w javie nie ma sensu ze względu na dużą ilość img głównie jeśli chodzi o download |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 09:34 |