![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z wyświetlaniem slidera w IE 8. Reszta przeglądarek działa poprawnie. Siedzę czwarty dzień i wszystkie metody znalezione w google lub forach nie przynoszą efektu.Może znajdzie się ktoś kto przerzy kod i znajdzie bląd? Proszę o pomoc i konkretne odpowiedzi. Z góry dziękuję link do strony: http://www.motostrefa.olsztyn.pl Ten post edytował kompromis 22.05.2012, 18:30:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy to może być źródłem problemu- w kodzie źródłowym masz:
Cytat <div class="caption" style="bottom: <p>Klientom zapewniamy:</p> <li>10% zniżki na wszystkie usługi</li> <li>pełną gwarancję na części oraz usługi</li> <li>sprzedaż na raty</li> <li>akceptację kart płatniczych</li> </div> li jest nieodłącznym elementem tagu UL lub OL, a u Ciebie brakuje, powinno być: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawiłe, ale na przezroczystość tekstu nie pomogło.
Ten slajder trudno niech zostanie. Bardziej mnie martwi mały u góry po lewej stronie. Widać, że przewija ale nie ładuje grafik. W każdym razie dzięki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może użyj jakiegoś gotowca dla jQuery, nowszego niż dla wersji 1.5.1
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
wymiana slidera w tym oknie nic nie daje. Nadal nie wyswietla. To jest jakis czeski blad. Potrzebuje swiezego spojrzenia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:24 |