![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2003 Skąd: z telewizora Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszyscy mogą, to ja też... wypowiedzcie się co sądzicie o mojej stronie:
ZSO w Tucholi ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2004 Skąd: Brześć Kujawski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lay taki na pół... najładniejsze są nagłowki, to trzeba docienic...
pozdro ![]() -------------------- Politechnika Warszawwska, Informatyka, G1I3
Aktualnie C i C++, ale nadal bardzo php ;p |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
layout mocno sredni, calos tak +- 5/10
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
naglowki, ladne
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Skąd: Jastrzębie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie sie wydaje ze takie strony to sie robilo kilka lat temu. Nie mniej jednak ladna i na potrzeby szkoly wystarczy.
> 4/11 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na stronę internetową... 3/10, ale jak na stronę szkoły 5/10
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2003 Skąd: z telewizora Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszyscy krytukujecie, oceniacie, a uzasadnić nie możecie?? napisać co zmienić aby było lepiej...
|
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Cytat(Ja @ 2004-11-09 16:02:50) Wszyscy krytukujecie, oceniacie, a uzasadnić nie możecie?? napisać co zmienić aby było lepiej... Nie prosiles o krytyke tylko o nasze zdanie... Moja ocena: 1+/5 Zbyt prosta -------------------- |
|
|
![]()
|
|
możecie looknąc teraz na ten twór?? trochę sie zmieniła...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...hmm, a o grafice zapomniales?
Ocena: 2/10 -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Minusy:
- chaos na stronie - męczy wzrok - nieczytelne informacje, ze względu na ich natłok i brak wyraźnego ich oddzielenia - zdażenie onHover wzięte z kosmosu. - pole z Bankier.pl zbędne jak na stronę szkoły. Plusy: + skrypt nie obawia się linków ../../../.. Wizualnie strona prezentuje sie fatalnie. Brak czegokolwiek, co przyciągnęłoby uwagę. Czarnopbiała stylistyka i wysyp słowa pisanego rozdzialnego dłuższymi lub krótszymi kreskami odstrasza zamiast przyciągać. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona zbyt pusta, taka jakaś nijaka!
w topie nic nie ma, nie ma również nawiązania że jest to strona jakiejś szkoły ... poprzeglądaj sobie strony innych szkół ... oceniać nie będę, bo nie ma co -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiele komentarzy do nowej odsłony nie trzeba dodawać. Zbyt prosta i zbyt zagmatwana
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1.Strona mogła by być w innych kolorach a nie szaro-biały.
2.Logo mogło by być graficzne ![]() 3.Nawet fajnie zbudowane menu 4.banner reklamowy (po prawej) mogł by "latać" za scrollem :] === FORUM === 1.Mogłby być ładniejszy skin Ten post edytował Martita117 1.01.2005, 16:57:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2004 Skąd: Słupca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odnoszę takie wrażenie, że ci się pliki graficzne nie załadowały.
w sumie wszystko jest czarno na białym. ale troszkę układ menu mi się nie podoba. tutaj sobie przeglądam historię szkoły, zjeżdżam troszkę niżej IdeaFactory4u. można by to jakoś oddzielić. skala szkolna 2+/6 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:30 |