![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 1 Dołączył: 26.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
nie mogę znaleść skryptu który dodaję znak wodny przy uploadzie cos takiego http://driftblog.pl/wp-content/uploads/2012/03/Stolarski.jpg szukałem w google ale nic ciekawego nie znalazłem proszę o jakieś linki do skryptów kiedyś któryś użytkownik który mi pomagał w czymś innym ma stronę i tam byl bardzo fajny i prosty skrypt do dodawanie znaku wodnego jak ktoś zna tą stronę proszę podać link ps te co znalazłem wg nie działają to do was sie kieruję |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 24 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Rokitno Szlacheckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
poczytaj o bibliotece gd
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 1 Dołączył: 26.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
macie coś jeszcze bo szukalem w google ale nie ma nic fajnego sama lipa
bardzo bym prosił o gotowe rozwiązanie bo już nie wiem co jest z.google czy zle.szukam czy co |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 10 Dołączył: 3.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
macie coś jeszcze bo szukalem w google ale nie ma nic fajnego sama lipa A co jest "fajne"? Ehh, dostałeś praktycznie wszystko na tacy - biblioteka GD i odpowiednia funkcja. Serio, co w tym trudnego?
-------------------- "the quieter you become, the more you are able to hear"
|
|
|
![]()
|
|
Nic trudnego mój błąd, dzięki
![]() mam jeszcze jedno pytanko jak ustawić położenie znaku wodnego czyli tego zdjęcia który będzie wgrywany na obraz np logo strony czy co kolwiek nie mogę sobie poradzić z położeniem a na środku nie wygląda dobrze a ja chciałem na dole po prawej |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 10 Dołączył: 3.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
imagecopyresampled
Wszystko masz opisane w manualu, trzeci i czwarty parametr odpowiadają za położenie wklejanego obrazu. -------------------- "the quieter you become, the more you are able to hear"
|
|
|
![]()
|
|
ok dałem rade
uklepałem taki fajny skrypt
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:25 |