Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [wolontariat][JavaScript]Poprawa kodu - szukam chętnego :), Szukam chętnej osoby, która poprawiłaby mi mój kod jQuery
peja1990
post 27.04.2012, 15:39:05
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Witam serdecznie,
szukam chętnej osoby, która zechciałaby zająć się poprawą mojego kodu jQuery.
Mianowicie kodzik składa się z niespełna 300 linijek i działa prawie jak należy ;D
Jednak zawiera kilka drobnych usterek (może nie każdy by je zauważył ale ja je widzę), które zdołałbym zapewne wyeliminować ale spędziłem dosyć sporo czasu nad tym kodem więc (nie okłamujmy się) nie chce mi się już na niego patrzeć ;D
Kod jest napisany od tak sobie więc zapewne można go również uprościć.

Jest może ktoś chętny ?
Byłbym bardzo wdzięczny smile.gif

---
Serdecznie pozdrawiam.
Powód edycji: [phpion]: Dodałem [wolontariat]
Go to the top of the page
+Quote Post
Niktoś
post 27.04.2012, 15:44:10
Post #2

X----

Cytat
Jednak zawiera kilka drobnych usterek (może nie każdy by je zauważył ale ja je widzę), które zdołałbym zapewne wyeliminować ale spędziłem dosyć sporo czasu nad tym kodem więc (nie okłamujmy się) nie chce mi się już na niego patrzeć ;D

Jak Ci się nie chce to dział zlecenia albo poszukuje.
Nie, normalnie tupet -"mam lenia i mi się nie chce i szukam frajera który to za mnie zrobi i któremu będzie się chciało".
+Quote Post
peja1990
post 27.04.2012, 15:47:57
Post #3

X----

Cytat(Niktoś @ 27.04.2012, 16:44:10 ) *
Jak Ci się nie chce to dział zlecenia albo poszukuje.
Nie, normalnie tupet -"mam lenia i mi się nie chce i szukam frajera który to za mnie zrobi i któremu będzie się chciało".

Dzięki kolego za wskazówkę, ale jak widać potrafisz tylko besztać innych forumowiczów więc tupet to masz Ty ;]
Lenia może mam bo prawdę mówiąc nie chce mi się go poprawiać ale czy, ktoś kto lubi bawić się takimi rzeczami czy nie ma co robić z wolnym czasem musi być od razu frajerem ? Może według Ciebie i to jest przykre.

Rzecz jasna, ktoś kto by się tego podjął mógłby później sam skorzystać z tego kodu gdyż jest dosyć przydatny, ale to na pewno nie dotyczy Ciebie ;]

---
Serdecznie pozdrawiam
+Quote Post
Niktoś
post 27.04.2012, 15:53:57
Post #4

X----

Wiesz co, jak ktoś ma wolny czas niech ktoś mi wystuka portal społecznościowy, umie go zrobić, ale mi się nie chce.
Tak to brzmi w twojej wersji.Może przemyśl zanim coś napiszesz i przedstaw innym Forumowiczom, gdzie leży problem, bo jak na razie Twoim problemem ,który nam przedstawiłeś jest lenistwo.

Ten post edytował Niktoś 27.04.2012, 15:55:23
+Quote Post
peja1990
post 27.04.2012, 15:58:07
Post #5

X----

Cytat(Niktoś @ 27.04.2012, 16:53:57 ) *
Wiesz co jak ,ktoś ma wolny czas niech ktoś mi ,wystuka portal społecznościowy, umie go zrobić,ale mi się nie chce.
Tak ,to brzmi w twojej wersji.Może przymyśl zanim coś napiszesz,i przedstaw innym Forumowiczom gdzie leży problem,bo jak na razie Twoim problemem ,który nam przedstawiłeś jest lenistwo.

Pisząc o wolnym czasie nie miałem na myśli roku a max. kilka godzin więc może to Ty się zastanów zanim cokolwiek napiszesz.
Problem przedstawiłbym zainteresowanym, na pewno nie Tobie ;]

Podsumowując, szkoda mojego czasu na tę bezcelową rozmowę więc oszczędź sobie tego typu wypowiedzi gdyż wcale nie jestem nimi zainteresowany.

---
Serdecznie pozdrawiam
+Quote Post
!*!
post 27.04.2012, 16:07:33
Post #6

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Tak, ludzie uwielbiają dłubać w czyimś kodzie który ma ~300 linijek i jest źle napisany. W dodatku za darmo.
Skoczysz mi po piwo? Bo sam mógłbym, ale mi się nie chce, a każdy lubi wypić.

--------------------
Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta).
+Quote Post
phpion
post 27.04.2012, 16:33:09
Post #7

Grupa: Moderatorzy

Panowie - starczy.

Temat przenoszę do "Poszukuję" dodając właściwy tag.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:21