![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 5 Dołączył: 8.12.2011 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jak zrobić opcję "Zapamiętaj hasło", aby pamiętało po logowaniu dane do konta np. przez tydzień lub 10dni Proszę o porady, najlepiej gotowiec z opisem. Na forum widziałem, ale nic cie rozumiem. -------------------- if($problem == 1)
{ header("Location: http://www.forum.php.pl"); } else { thinking(); } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A umiesz wogóle PHP? Bo bez tego ani rusz.
Przy logowaniu trzeba utworzyć cookie, które ma zapamiętać użytkownika. Przy następnych logowaniach trzeba sprawdzać czy jest nasze ciastko, czy nie jest przeterminowane i zalogować użytkownika. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do tego pewnie dochodzi kwestia bezpieczeństwa...
Gotowca chociażby masz tutaj: http://www.bitrepository.com/php-autologin.html wpisz w google: php remember me |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 5 Dołączył: 8.12.2011 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Azek umiem PHP stworzyłem już dobry kawał kodu 'Support Airhack'
![]() Tylko popatrzę jeszcze i wykorzystam chyba cookies Da mi ktoś kod na takie coś, że jak się zaznaczy "Pamiętaj Mnie" wpisze login oraz hasło potem się zaloguje to, żeby pamiętało przez tydzień dane i podajcie kod który sprawdza czy była ta opcja zaznaczona. Chyba rozumiecie -------------------- if($problem == 1)
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Chciałem kod a nie jakąś stronę w dodatku nie po polsku. Chcę kod taki jak napisałem wcześniej, a nie jakieś 3 przykłady. Chcę gotowy kod z opisem czaisz? -------------------- if($problem == 1)
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podajemy tu gotowców. Skoro stwierdziłeś że umiesz PHP, dałem Ci gotowe rozwiązanie z przykładem działania, czego nie rozumiesz? Nie wróżę Ci sukcesów w tym zawodzie skoro nie znasz angielskiego. I z tego co widzę Szymciosek już Ci podał też przykład jak to wykorzystać.
Ten post edytował !*! 10.04.2012, 14:28:54 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem kod a nie jakąś stronę w dodatku nie po polsku. Chcę kod taki jak napisałem wcześniej, a nie jakieś 3 przykłady. Chcę gotowy kod z opisem czaisz? Jesteś strasznie natarczywy i to nie jest Twój pierwszy post w takim stylu. To, że sobie chcesz... możesz chcieć, ale kultura przede wszystkim wymaga od Ciebie słowa "proszę", naucz się go- przydaje się. Jak chcesz, by ktoś Ci napisał gotowy kod, to zapraszam do działu ofert, tam na pewno się znajdzie chętny za odpowiednią kwotę. btw: "jakąś stronę" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat umiem PHP stworzyłem już dobry kawał kodu... Umiesz php ? Haha, ale o cookies to nie słyszałeś ? ^^ Cytat Chciałem kod a nie jakąś stronę w dodatku nie po polsku. Chcę kod taki jak napisałem wcześniej, a nie jakieś 3 przykłady. Chcę gotowy kod z opisem czaisz? Nie wiem jakim cudem piszesz w php skoro nie znasz języka eng ? A ta strona, która "w dodatku jest nie po polsku" - to jest MANUAL PHP, czyli miejsce gdzie powinieneś zacząć szukać rozwiązania problemu zanim napiszesz tutaj ... [PRZEPRASZAM ZA MAŁY OFFTOP ALE LUDZIE SĄ OKROPNI] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:07 |