![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zainstalowałem Debiana 6.04, odpaliłem terminal (jako administrator) i zainstalowałem cały pakiet LAMP, utworzyłem katalog ~/public_html/projekt, pobrałem pliki z repozytorium githuba (przez stronę, zipa), wrzuciłem pliki do ~/public_html/projekt odpalam przeglądarkę, wbijam adres i ZONK
Kod Warning: require_once(./Library/Ceres/Autoloader.php): failed to open stream: Permission denied in /home/mrwodoo/public_html/ceres/index.php on line 21 Fatal error: require_once(): Failed opening required './Library/Ceres/Autoloader.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/mrwodoo/public_html/ceres/index.php on line 21 ... Jak to naprawić? oprócz ręcznego chmod 644 albo 664, dokłádnie to nawet nie wiem... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod chmod 777 public_html -R ustaw rekurencyjnie uprawnienia. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki wielkie
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod chmod 777 public_html -R ustaw rekurencyjnie uprawnienia. no brawo za poradę ![]() u się daje uprawnienia chown -R apache:apache do katalogu www -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no brawo za poradę ![]() u się daje uprawnienia chown -R apache:apache do katalogu www Nie jestem aż takim czempionem linuxa. Ale jak kolega zrobi jak piszesz to ma szanse trafić na problem braku grupy apache -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 6 Dołączył: 9.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem aż takim czempionem linuxa. Ale jak kolega zrobi jak piszesz to ma szanse trafić na problem braku grupy apache Bo tak będzie ![]() Ten post edytował Despero 9.04.2012, 11:32:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:28 |