![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, otóż mam add.php formularz a w nim dwa przyciski, jeden odpowiada za dodanie rekordu do tabeli poczym przenosi do stronki wszystkie. php gdzie są wyrzucone wszystkie rekordy a drugi w założeniu ma być przyciskiem powracającym z formularza dodania add.php (bez dodania rekordu) do wcześniejszej wszystkie.php..
Problem polega na tym że submit wróć nie działa...zastąpiłem to odnośnikiem ale nie podoba mi się to za bardzo, można by w sumie style dodać odnośnikowi, ale może da się to jakoś załatwić? wygląda to mniej wiecej tak:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 44 Dołączył: 31.07.2011 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
próbowałem i tak.... wywala błąd składniowy na pojedyńczym apostrofie 'wszystkie.php'
jak usune apostrof składnia jest poprawna lecz odnośnik nie idzie... a dokładnie: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in C:\Program Files (x86)\WebServ\httpd\files\pages\cms\user_add.php on line 82 Ten post edytował kotek2185 24.03.2012, 21:31:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 44 Dołączył: 31.07.2011 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
próbowałem i tak.... wywala błąd składniowy na pojedyńczym apostrofie 'wszystkie.php' jak usune apostrof składnia jest poprawna lecz odnośnik nie idzie... a dokładnie: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in C:\Program Files (x86)\WebServ\httpd\files\pages\cms\user_add.php on line 82 podpowiedź: google: php+cudzysłów+backslash Ten post edytował crocodillo 24.03.2012, 21:40:39 |
|
|
![]()
|
|
podpowiedź jak najbardziej owocna;) dziekować
temat do zamkniecia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:37 |