![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzam dzisiaj pocztę, a tam taka miła niespodzianka!
Cytat Congratulations, you're a "Big Things are Happening at Zend" competition winner! Teraz pozostaje tylko czekać 4 tygodnie na nagrodę:) Ktoś jeszcze z szanownych forumowiczów wygrał może? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no coz.. pogratulowac....
a co to byl za konkurs (testowanie Zend Studio ? ) a... nagroda? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nagroda jest bardzo wartościowa:)
Od tej pory moje życie zmieni się nie do poznania:) Wygrałem kubek z logiem zend.com, więc odtąd herbata będzie smaczniejsza! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
E, to ja czekam az dasz zdjecie tego kubka (moze byc bez Ciebie
![]() ![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
ok:P Mnie sie wytnie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic innego tylko pogratulować
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
a mzemy zobaczyc ten projekt ? milo by bylo widziec projekt zwyciezcy
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można by go dać osobny dział na php.pl promujący polskich twórców którzy coś osiągnęli, zostali zauważeni. Umieszczało by się tam taki projekt z dokładnym opisem autora co i jak i dlaczego tak a nie inaczej to zrobił. A to że jest laureatem np. konkursu Zend jak Ozzy było by świadectwem tego że co tam jest napisane jest poprawne i dobre.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
popieram pomysl kolegi wpowiadajacego sie posta wczesniej. a zwyciezcy naturalnie gratuluje. polscy koderzy rules!
![]() -------------------- ![]() "Nie wiedziałem tylko, że Bóg też był na grzybach, gdy majstrował przy wszechświecie" (Janusz Wisniewski) dev: gazeta.ie |
|
|
![]()
|
|
Oto i on: (robione u kolegi)
![]() ![]() ![]() UWAGA ![]() ![]() Stan cywilny: wolny ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2003 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładny kubek
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to teraz Ozzy może wyrywać laski na ten kubek
![]() ![]() -------------------- Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec - Woody Allen
/home/env: Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.1 | FreeBSD 8.0 | NetBeans 6.8 | symfony 1.4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie tylko przeciwnej
![]() Moje gratulacje -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
W sumie calkiem przyjemny chlopaczek ;-)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe niezle, niezle
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:31 |