![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem polega na tym że jeśli mam w tabeli 'str' dwa rekordy pasujace wg felgi, otworu i sruby do tabeli 'base' to i tak wyświetla tylko pierwszy rezultat, za pomoc z góry dzięki P.S. Jeśli potrzebny jest większy fragment kodu to tylko dajcie znać Ten post edytował maurycy 25.07.2004, 09:53:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
huh, jakos nie widze w tym kodzie fragmentu op. za wykonanie tego zapytani o felgi etc. ale mozliwe ze to przez fakt, ze dopiero wstalem
![]() A co do tematu: to wykozystaj petle przy wysylaniu zapytania i jesli ta funkcja ma zwracac dane to proponuje w postaci tablicy, czyli
Prawdodpodonie bedzie trzeba zwracac tablice tablic tzn. zrobic male tablice przechowujace dane o felcgach itd. a pozniej te tablice popchac do kolejnej tablicy i zwrocic z funkcji... lub oczywiscie wykozystac tutal globale... ![]() -------------------- ![]() "Nie wiedziałem tylko, że Bóg też był na grzybach, gdy majstrował przy wszechświecie" (Janusz Wisniewski) dev: gazeta.ie |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki za pomoc ale poradziłem juz sobie, problem istniał w tym że te dwie tabele nie chciały się połączyć, załatwiłem to skryptem powyżej, dzięki za pomoc mimo wszystko php RULEZ pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:01 |