![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 23 Dołączył: 20.01.2011 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to raczej jak prośba ale czy mógłby mi ktoś jakoś to ładnie uporządkować te opcje do mojej wyszukiwarki najlepiej jakby ktoś by mi się pozbył tych tabel i było jakoś ładnie ułożone
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 5 Dołączył: 10.12.2011 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Formularze zazwyczaj umieszczane są w tabelach, bo tak jest najwygodniej, więc chyba nie ma sensu komplikować sobie życia.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lorum ty głupot nie pisz, tabele nie służą do tego
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 23 Dołączył: 20.01.2011 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja może i bym dał rade to sam zrobić ale zanim to zrobię to minie wieki w tydzień się nie wyrobie bo jestem z tych co wolno myślą i nie zawsze znają dobrej metody na zrobienie tego a profesor szczyl jeden(sorka za wyrażenie) potrafi uwalić każdego jak nie ma jakiegoś normalnego porządku w stronce:(
Ten post edytował olszam 28.02.2012, 00:44:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zadań domowych tutaj raczej nie odrabiamy. Jeżeli ci zależy, IMO dział giełda stoi otworem. Tabelki nie są najlepsze, ale aż takiej tragedii nie ma. Wychodzę z podziwu, jak można coś studiować jeżeli się tego nawet nie próbuje zrozumieć? Na pęczki znam ludzi co poszli na informatykę, bo granie jest fajne, a jak przyszło co do czego, to prześlizgiwali się z roku na rok. A potem podczas szukania pracy i rozmów kwalifikacyjnych, wychodziło szydło z worka i taki pacjent pracy znaleźć nie mógł. I później te narzekania że zaraz po studiach pracy znaleźć nie można..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 5 Dołączył: 10.12.2011 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lorum ty głupot nie pisz, tabele nie służą do tego Mhm, proponuję czytać posty ze zrozumieniem, to że można je do tego wykorzystać, to nie znaczy, że mają takie przeznaczenie. Jak widać kolega jest początkujący, więc ubranie formularza w tabelkę jest chyba najlepszym rozwiązaniem. Ten post edytował Lorum3 28.02.2012, 11:16:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lorum napisałeś :
Cytat Formularze zazwyczaj umieszczane są w tabelach, bo tak jest najwygodniej, więc chyba nie ma sensu komplikować sobie życia. Napisz mi proszę jak rozumiesz takie stwierdzenie? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:43 |