![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: Kraśnik (Polska) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie! Ostatnio ponownie zacząłem swoją przygodę z php i piszę stronę jako projekt do szkoły. Zawiera ona prosty panel administracyjny którego tworzeniem właśnie się zajmuję.
Mam jednak spory problem z opanowaniem sesji. Z tego co wyczytałem na tym forum w różnych tematach problemem jest zapętlone przekierowanie co uniemożliwia załadowanie strony ![]() Żeby nie mieszać już całkowicie zamieszczam kod pliku admin.php:
Jako że piszę system logowania w PHP po raz pierwszy to sporo wspomagałem się tą stroną. Wiem że to co napisałem nie jest doskonałe (tym bardziej że nie działa), i byłbym wdzięczny jeżeli ktoś mógłby wskazać mi błąd jaki popełniam. ![]() Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 17 Dołączył: 13.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokiełbasiłeś trochę. Najlepiej zrób sobie to w połączeniu z bazą danych i dodaj po prostu pole user_level. jeśli user_level = 1 to admin i już
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: Kraśnik (Polska) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Udało się! Dzięki temu że obadałem kod który mi podlinkowałeś znalazłem odpowiedni tok działania pod moją stronę
![]()
Takim operatorem się nie porównuje przecież, jestem gapa ![]() Po drugie zastosowanie odpowiednich warunków, co właściwie pojąłem po przejrzeniu skryptu logowania ![]() Zamiast:
To:
Dzięki za naprowadzenie na właściwą drogę ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:08 |