![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam was.
Mam problem (dla was pewnie to jest błahostka) dotyczący galerii. Znalazłem tutaj jeden temat ale niestety zdjęcia nie wyświetlały się prawidłowo więc skieruje sie bezpośrednio. W galerii zdjęć mam jedno duże zdjęcie i obok powiedzmy 4 małe. Dążę do tego by po kliknięciu w miniaturkę zmieniało się to większe a po kliknięciu w większe w nowym oknie ( tak jak za pomocą pluginu jQuery lightBox ) wyświetlało się większe. Nie mogę wyszukać tego lub nie wiem jak dobrze to sformułować by wyszukiwarka podała mi odpowiedni wynik. Będę wdzięczny za podpowiedź Pozdrawiam Ten post edytował krek1 18.02.2012, 16:05:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I do zmiany używasz kodu takiego: Łączny kod: Nie sprawdzane, ale powinno działać. Można ulepszyć to na wiele sposobów. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdziłem i nie chce przeskakiwać trochę też modyfikowałem i też nic. wyświetlać chce non stop plik który nie istnieje a ścieżki sprawdzałem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już wiem gdzie popełniłem błąd.
Zapomniałem o apostrofie... Poprawny kod: Ogólnie polecam lepiej zapoznać się z jQuery gdzie takie rzeczy będzie się łatwiej robiło. Aha, jeszcze połącz słowa java i script w jedno bo na forum oddziela je. Chodzi o drugi i trzeci link. Ten post edytował Evinek 19.02.2012, 12:26:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:25 |