![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Pisze skrypt do sprawdzania loginu, a w sumie to przerabiam gotowce, ucząc się przy tym mozolnego dla mnie języka jakim jest javascript i ajax.
Moje pytanie dotyczy funkcji(nie wiem jak to nazwać) onComplete: co zrobić aby dalej czytało kod? Oryginalna funkcja wygląda tak:
Moja tak:
I pytanie co z ajaxem namieszałem? -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Nie chce teraz uchodzić za storonniczego zwolennika, ale jQuery jest lepsze od prototype :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale jquery nie zrobi zapytania w bazie danych bez przeładowania. (chyba) jeżeli jednak zrobi to prosze o przykład.
Pozdrawiam -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google i "ajax jquery".
Cytat ale jQuery jest lepsze od prototype Na pewno prostsze dla użytkownika i jest więcej przykładów. Co do tego czy jest lepsze czy nie to wydaje mi się, że nie ma prostej odp. zależy co potrzebujesz, generalnie co do możliwości są porównywalne, choć sam z żadnej na co dzień nie korzystam. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
ale jquery nie zrobi zapytania w bazie danych bez przeładowania. (chyba) jeżeli jednak zrobi to prosze o przykład. Pozdrawiam Skoro myślisz takimi kategoriami nie znająć nawet narzędzie to nie wróżę Ci świetlanej przyszłości programisty... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:41 |