![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam drobny problem z polaczeniem php z javascript a konkterniej z przekazaniem z php zmiennej do skryptu otwierajacego okno w java script a potem przez jave przekazanie zmiennej znowu do phpa ![]()
Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc ![]() -------------------- --------------------------------------
Pozdrawiam marcindvd.net -------------------------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Spróbuj tak. Ten post edytował shizo 21.07.2004, 14:57:49 -------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem te znaczki i jest tak samo, w adresie coagle jest pok_banner.php?id=+id+ czyli jakby to interpretowal jako string ciagle a ja chce zeby był tam int
![]() -------------------- --------------------------------------
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Poland, Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował Dabroz 21.07.2004, 18:25:58 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki
Ile sie nad tym musiałem nameczyc a tu jakzwykle w takich przypadkach chodzi tylko o kolejnosc znaków albo o niewielka literowke. pozdrawiam i dziekuje za pomoc ![]() -------------------- --------------------------------------
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już prędzej:
oddzielajcie zmienne od stringa.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Poland, Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Jak już oddzielać, to potem użyć 'pojedyńczych apostrofów' do stringa
2) Jeżeli można wstawiać zmienne w prosty sposób to czemu tego nie robić? 3) Ale w sumie popiera, ja np. zawszę piszę tak:
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak juz sie czepiac, to na calego:
Kod <script> function pokaz(numer) { b=window.open("pok_banner?id="+ numer,"width=550px,height=280px,toolbar=0,scrollbars=0,resizable=0,status=0"); } </script>
W tym wypadku rozwiazujemy problemy wszystkich, ktorzy je tutaj mieli ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Czepiamy się? OK
![]() Ty też masz błąd, bo otaczając ID w javascript cudzysłowami sugerujesz że to string, podczas gdy w oryginalnym skrypcie był to typ liczbowy ![]() A tak na serio, to autorowi tematu zaproponuję ciekawą rzecz: http://smarty.php.net -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:29 |