![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 2 Dołączył: 10.12.2011 Skąd: Stumilowy Las Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Od niedawna staram się dodać bajer "zapomniałem hasła" na stronę www. Rejestrację i logowanie mam już gotowe. Skrypt od "zapomniałem hasła" po prostu wariuje ![]()
Wcześniej mam jeszcze coś takiego:
A całkowitą całość z której korzystałem znajdziecie tutaj ![]() http://forum.php.pl/index.php?showtopic=123575 W rezultacie na mojej stronie pokazują się trzy błędy Uzupełnij wszystkie pola. (wszystkie pola uzupełniam) Nie ma takiego konta! (w bazie wszystko git, konto jest) Zły adres e-mail! (tu mam trochę wątpliwości ![]() ![]() Mam nadzieję że pomożecie ![]() Z góry bardzo serdecznie dziękuję Pozdrawiam i Wesołych Świąt |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzeczy do nauki dla Ciebie:
1. Dlaczego nie używamy ereg() 2. Obsługa formularzy 3. SQL Injection Ten wklejony kod, to jakiś dziwny zlepek. Najlepiej jak sobie to napiszesz, a nie skopiujesz, od podstaw. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 01:47 |