![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z zainstalowaniem strony: http://forum.muonlinehelp.com/topic164-muw...9-my-stile.html Gdy wgrałem wszystkie pliki przez total comandera na strone, otwieram nazwa-strony.ugu.pl/install.php i wywala mi error: Fatal error: Call to undefined function apache_get_modules() in /virtual/v/e/nazwa-strony.ugu.pl/install.php on line 82 Jak to zainstalować? Z góry dziękuję za odp. . Wesołych Świąt! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Co to ma wspólnego z OOP?
Przenoszę. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam, człowiek uczy się na błędach, na przyszłość będę pamiętał.
Czekam na odpowiedź. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 32 Dołączył: 9.09.2010 Skąd: Brzeg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Upewnij się czy posiadasz prawidłową wersję PHP, gdyż funkcja apache_get_modules() jest dostępna dopiero od wersji 4.3.2. Do sprawdzania wersji PHP służy funkcja phpversion(). Tak po za tematem to nie polecam używania Total Commandera, wiele lepszym klientem FTP jest np. Filezilla, ale to tylko taka moja mała opinia
![]() Ten post edytował Magic WWW 22.12.2011, 20:57:49 |
|
|
![]()
|
|
raczej wersja jest ok.
Poradniki do instalowania tej strony są wszędzie z XAMPP, te strony są instalowane na komputerze, (localhost), a ja chce mieć to np. na ugu.pl, z połączeniem z baza SQL mojego servera Mu Online... PS. http://www.mpcforum.pl/topic/251103-tutori...sna-strona-www/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 32 Dołączył: 9.09.2010 Skąd: Brzeg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to jedyne chyba co widzę to brak dołączonego jednego z modułów w konfiguracji Apache, niestety na hostingach nie da rady za bardzo tego indywidualnie zmienić gdyż jest to narzucane przez administratorów.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:59 |