![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Cześć,
mam pewien problem z imap_fetchstructure, Microsoft Exchange (?) i mailami podpisanymi application/pkcs7-signature. Jak wysyłam maila na sewer gmail'a i z tamtąd pobieram sobie wiadomości wszystko jest OK, natomiast jeśli chce pobrać dane z Microsoft Exchange to dostaję taka strukturę IMAP: Kod stdClass Object ( [type] => 1 [encoding] => 0 [ifsubtype] => 1 [subtype] => SIGNED [ifdescription] => 0 [ifid] => 0 [bytes] => -1 [ifdisposition] => 0 [ifdparameters] => 0 [ifparameters] => 1 [parameters] => Array ( [0] => stdClass Object ( [attribute] => protocol [value] => application/pkcs7-signature ) [1] => stdClass Object ( [attribute] => micalg [value] => sha1 ) [2] => stdClass Object ( [attribute] => boundary [value] => ----34EFCEA0D98F83964735A9A256302F5D ) ) [parts] => Array ( ) ) Jak widać nie ma nic w parts, i teraz moje pytanie dlaczego nie otrzymuje tego elementu struktury IMAP? Dodatkowo, jeśli wyświetlam imap_body, mogę zobaczyć jak wygląda cały mail. Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym, albo wie w co konkretnie spojrzeć? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:31 |