![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób zrobić aby nie wyświetlało mi się "Zostałeś wyrzucony z tego forum". Rozmawiałem o tym z adminami i wiem, że nie mam bana. Nie pomaga ani czyszczenie cookies, ani restart łączy, nawet przeinstalowałem system, co też nie pomogło.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Sprawa z Twoim pc
- Reinstal załatwił całość, więc odpada 2. Provider Twój - Idź do kolegi obok i sprawdź czy u niego działa, jeśli nie masz nikogo zadzwoń do bok i pogadaj z nimi. 3. Administracja - Jeśli mówią, że nie masz bana na ip ani hosta, to nic więcej nie zrobisz. Więc jedyne co możesz to pkt. 2 skup się na razie na tym. -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
użyj proxy
![]() -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam identyczną sytuację z polskim forum Kohana. Najlepsze jest to, że zostałem zbanowany, mimo iż tam nigdy wcześniej nie byłem.
Pomaga proxy i wirtualna maszyna ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ktoś zbanował pulę adresów ip
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rotfl... Nie mógł się zalogować na forum, więc przeinstalował system
![]() -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak kupisz nowy komputer może coś pomoże
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo możliwe, że ktoś zbanował pulę adresów, bardzo często zdarza się tak przy neostradzie. ;]
-------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem sam się rozwiązał, okazało się, że po prostu podczas banowania spam botów odnowił się mój stary ban, który zaraz został ponownie zdjęty. I system przeinstalowałem ze względu na dużą ilość brakujących plików systemowych. A internetu w Neo nie mam
![]() Ten post edytował Xerox 7.12.2011, 23:12:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:43 |