![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć Wam
![]() Mam pewien problem i za razem prosbe do Was:) A więc moje zadanie jest takie że muszę zrobić logowanie na portalu społecznościowym ( mam szablon) na ajaxie ( a jak logowanie to i trzeba chyba rejestracje) . A zielona z tego jestem ![]() Mam równiez skrypty do sklepu internetowego od kolegi z poprzedniego roku ( on mial to samo tylko wlasnie on sklep a ja portal ) i tam jest zrobione wszystko ![]() Może Wy mi pomożecie? Tu są te kody(portal na tym ktory ma byc wlasnie zrobione logowanie i rejestracja w ajaxie) ; ten sklep kolegi oraz folder w ktorym ja cos probowalam robić ![]() http://www.speedyshare.com/file/KBJU4/skrypty.zip Pozdrawiam i życzę miłego dnia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po tym co piszesz widzę że oczekujesz gotowego rozwiązania bo wskazówki nic ci nie dadzą bo ich nie zrozumiesz
![]() ![]() Pozdrawiam i życzę miłego dnia. -------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm mam zadzwonic i udowodnic?
![]() ajj ale dobrze, badz ostrozny w zyciu ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem 'podejrzewam' a nie, że jestem pewien. Jakby nie było nie liczyłbym na to że ktoś odrobi za ciebie pracę domową
![]() ![]() -------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]()
|
|
oj uuwierz próbowałam sama robić zresztą tam w kodach są moje dzieła hihi :-) i nie siedze w temacie caly czas:P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Nikt nie będzie tego robił tylko dlatego, że Ci "nie wychodzi". Zamykam temat, potem wywalę.
Powód edycji: [Cysiaczek]:
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:09 |