![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 2 Dołączył: 25.03.2009 Skąd: Pionki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
mam pewien problem. Dzisiaj bawiłem się z tabelami i zauważyłem że dając:
FF nanosi border na ten 25 pixel, natomiast Safari i IE liczy border jako 26px - jak to zrobić aby każda przeglądarka tak samo interpretowała border? Ten post edytował pionas 18.11.2011, 19:25:49 -------------------- Organizujesz konkurs? Chcesz coś wygrać? Wejdź na www.e-Konkursy.info :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 3 Dołączył: 22.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaki masz typ dokumentu?
DOCTYPE zainteresuj się tym zagadnieniem dwa nie patrz na IE 6 to już zabytek trzy jeżeli dwa powyższe nie pomogą przyjdzie ci niechlubnie tworzyć oddzielne pliki css dla przeglądarek oczywiście tylko wycinki ale nie jest to wskazane. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 2 Dołączył: 25.03.2009 Skąd: Pionki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Jak wrócę z uczelni to poczytam więcej ![]() -------------------- Organizujesz konkurs? Chcesz coś wygrać? Wejdź na www.e-Konkursy.info :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:58 |