![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2003 Skąd: kanzas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki skrypt:
<? $handle = opendir('imprezy/.'); while (false !== ($file = readdir($handle))) { if ($file != "." && $file != "..") { $file1=fopen("imprezy/".$file."", "r"); flock($file1, 1); $tematyka=fgets($file1, 500); $adres=fgets($file1, 500); $tytul=fgets($file1, 500); $opis=fgets($file1, 300000); $id = ereg_replace("n", "", $id); $id = ereg_replace("%0D%0A", "", $id); $tematyka = ereg_replace("n", "", $tematyka); $tematyka = ereg_replace("%0D%0A", "", $tematyka); if($tematyka==$id) echo"<b><a class=kowal ".$adres."<b>".$tytul."</b></a></b>".$opis.""; fclose($file1); } } closedir($handle); ?> i nie wiem co jest z nim nie tak, ponieważ na serwrze apache działa, natomiast na serwerze nie chce działać! !! Prosze was o pomoc!!! odpiszcie!! Łukasz Kowalewski lukaskzowalewski@poczta.onet.pl -------------------- www.kowal.kom.pl - nowe folio sie robi:)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po co 2 razy ten sam temat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >>ponieważ na serwrze apache działa, natomiast na serwerze nie chce działać!<< aha nie dziala... to w takim razie wiem o co chodzi ![]() (tak jak ty sprecyzowales pytanie tak ja odpowiedz) pozdrawiam -------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
tamten post zostal usuniety !!
zas ten z dzialu skrypty przesuniety (bez kopii) do dzialu php. Co do problemu autora tego tematu - prosimy o wiecej szczegolow. -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:44 |