![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2003 Skąd: kanzas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki skrypt:
[php:1:a0b7e6a72c]<?php $handle = opendir('imprezy/.'); while (false !== ($file = readdir($handle))) { if ($file != "." && $file != "..") { $file1=fopen("imprezy/".$file."", "r"); flock($file1, 1); $tematyka=fgets($file1, 500); $adres=fgets($file1, 500); $tytul=fgets($file1, 500); $opis=fgets($file1, 300000); $id = ereg_replace("n", "", $id); $id = ereg_replace("%0D%0A", "", $id); $tematyka = ereg_replace("n", "", $tematyka); $tematyka = ereg_replace("%0D%0A", "", $tematyka); if($tematyka==$id) echo"<b><a class=kowal ".$adres."<b>".$tytul."</b></a></b>".$opis.""; fclose($file1); } } closedir($handle); ?>[/php:1:a0b7e6a72c] i nie wiem co jest z nim nie tak, ponieważ na serwrze apache działa, natomiast na serwerze nie chce działać! !! Prosze was o pomoc!!! odpiszcie!! Łukasz Kowalewski lukaskzowalewski@poczta.onet.pl -------------------- www.kowal.kom.pl - nowe folio sie robi:)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widzę że tuning rulez eh
![]() pozatym jeśli ten skrypt ma być umieszczoy na stronce z opisu to na interii nie ma php (chyba? albo ja mam przestarzałe informacje). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat widzę że tuning rulez eh
![]() pozatym jeśli ten skrypt ma być umieszczoy na stronce z opisu to na interii nie ma php (chyba? albo ja mam przestarzałe informacje). tego typu posty beda bezwglednie usuwane (posty gdzie autor nie wyraza najmniejszej checi udzielenia pomocy) TEN POZOSTAWIAM NA PRZESTROGĘ -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat Mam taki skrypt:
i nie wiem co jest z nim nie tak, ponieważ na serwrze apache działa, natomiast na serwerze nie chce działać! !! Prosze was o pomoc!!! odpiszcie!! Łukasz Kowalewski lukaskzowalewski@poczta.onet.pl Bedziemy wdzieczni za udzielenie informacji co dokladnie Ci nie dziala czyli blad oraz w ktorej linii blad wyskakuje -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 07:17 |