![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2009 Skąd: Głowno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Potrzebuję pomocy kogoś, kto poświęciłby mi chwilkę i pomógł mi rozgryźć funkcje thumbbox();, next(); i prev(); oraz zmienne dotyczące kategorii zdjęcia z Phormera. Chciałbym po prostu zmienić działanie przycisków Dalej i Wstecz, a że skrypt jest tak chaotycznie napisany w obecnym nawale pracy nie mam do tego głowy. Problem leży głównie w tym, że przyciski miniaturkowe w głównym oknie zdjęcia "Prev" i "Next" obejmują zakresem wszystkie zdjęcia wrzucone do galerii. Ja chciałbym, żeby po otworzeniu strony ze zdjęciem z jakiejś tam kategorii umożliwione było tylko przejście do zdjęć z owej kategorii.
Jest to wycinek pliku funcs.php Dodatkowo wrzucam adres do pobrania całej galerii: https://sourceforge.net/project/showfiles.p...group_id=169218 Jeżeli ktoś ma chwilę, żeby mi pomóc, bądź zna kogoś kto miał do czynienia z tym diabelskim skryptem - moje gg: 7753266. Z góry wielkie dzięki za pomoc. -------------------- God is wearing black |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"obecnym nawale pracy nie mam do tego głowy"
żart.. w dodatku kiepski |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fajnie, ze wrzuciles kod funkcji z ktorymi masz problem:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:08 |