![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż mam 2 przyciski przy formularzu rejestracyjnym:
Przycisk wysyłania zdjecia: Przycisk rejestracji:
Czy jest możliwość, żeby je "połączyć". Żeby klikając na jeden przycisk wysyłało zdjecie i rejestrowało jednocześnie? A w przypadku błędu (braku zdjęcia badź niewypełnionych pól formularza rej.) wyskoczyła odpowiednia informacja (które oczywiście mam w kodzie) i nie kolidowało ze sobą? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 19 Dołączył: 13.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodajesz jeszcze inputy te które potrzebujesz do rejestracji, a potem wystarczy to odebrac. -------------------- www.maxcode.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś jest nie tak.
Owszem, jest jeden przycisk ale klikając na niego wysyła tylko zdjecie, nie rejestruje użytkownika, nie jest z samą rejestracją kompletnie związany :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 706 Pomógł: 108 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo masz dwa osobne formularze. Wrzuć wszystkie kontrolki z rejestracji do tego samego formularza, co wysyłanie zdjęcia. Nie wiem jak masz rozwiązaną kwestię skryptów dla tych akcji, pewnie będziesz musiał się pobawić.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:57 |