![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem początkujący w robieniu jakichkolwiek stron i prosiłbym o pomoc. Otóż na stronie http://preig.pl/o-firmie.html poniżej jak jest druga ramka i napisane jest CERTYFIKATY poniżej nic nie mogę napisać ponieważ, jeżeli cokolwiek dopisze pod tą czarną ramką strona się rozjeżdża i cały layout strony rozwala się..
Czy ktoś mógłby zobaczyć i podpowiedzieć mi co jest w kodzie nie tak.. Chciałbym dodać tam opis i zdjęcia certyfikatów ale teraz jest to niemożliwe.. Ten post edytował gumis_rulez 6.10.2011, 14:09:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekawe, bo tam się nic nie rozjeżdża. W złym miejscu musisz to wpisywać. Gdzie próbujesz dodać treść?
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwróciłeś mi uwagę - teraz już wiem co robiłem. Jednakże chciałem zrobić coś podobnego na stronie: http://preig.pl/oferta.html - po tej tabelce i tym linku, chciałem powtórzyć motyw czarnego paska i dodać coś jak w tym stylu co są CERTYFIKATY; ale jak wrzucam ten sam kod po tej tabelce to rozjeżdża się wszystko - szary pasek jest na dole (co jest po prawej z danymi firmy) albo znika całkowicie. Jaką część kodu i gdzie powinienem przekleić, aby powtórzyć motyw tego czarnego paska.. ech..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne musisz plik ze stylami CSS też załączyć do nowej strony...
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:40 |