![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: Wyszków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Proszę powiedzcie mi skąd bądź w jaki sposób mogę zrobić system komentarzy do newsów. OGÓŁ-- w jaki sposób zrobić aby po wpisaniu czegos do formularza po odswiezeniu strony zawierala juz ona tresc napisanego komentarza
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak bedziesz robić na mysql musisz pamietac ze tabela news musi miec nid i tabela comment nid i cid wtedy przypisujesz do danego newsa komentarz i wyswietlasz wybrany
![]() -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Skrypty -> Początkujący
Zalecam skorzystanie z wyszukiwarki. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JA radzę narazie skorzystać z gotowego systemu, jakich pełno jest na sieci i spróbować go rozbudowywać.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:49 |