![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie Piszę swojego pierwszego pościka na tym forum z góry przepraszam za brak interpunkcji (taka moja wada)
![]() Mianowicie "raczkuje" z php i mysql'em i mam pytanie do "Weteranów" tych oto dziedzin Na początku zaprezentuje co wykombinowałem :
Jak zapewne widzicie jest to sygnatura Generowana z danych użytkownika (dokładniej znanej nam bazy danych) I szukam pewnej pomocy ![]() Jak zapewne widzicie jest puste miejsce przy czasie online Skrypt mojego forum MyBB tabela z której biorę dane to Mybb_users rekord timeonline ![]() i z tych oto cyferek chciałbym zrobić aby pisało w tej sygnaturce Czas online : Dni, Godzin, Minut druga sprawa jest taka jak zauważyliście po 2 stronie jest sporo wolnego miejsca w to miejsce chciałem wstawić Avatar usera On także jest w tabeli Mybb_users Jadnakże zwie się tajemniczo Po prostu Avatar ![]() ![]() I 2 moje pytanie co trzeba zrobić aby wyświetlić ten oto avatar ![]() Z góry dziękuję za każdą pomoc czy to w pierwszej części czy to w 2 Jak by co mogę przesłać na priva tą moją pracę ![]() Pozdrawiam Majster VVirus |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem jak to zrobić
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:30 |