![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posiadam forum na skrypcie phpbb3 i nie potrafie ustawic aby forum było widoczne dla wszystkich tylko linki byly ukryte.
Obecnie forum widac jedynie po zalogowaniu a chcialbym to zmienic, wiec prosze o pomoc lub jakies porady. Kazdego chetnego do pomocy zapraszam na gg 2459392 Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 8 Dołączył: 3.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linki wystarczy umieścić w specjalnym tagu, którego zawartość jest widoczna tylko dla zalogowanych
![]() Ten post edytował marekge 8.09.2011, 16:19:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zrozumiałeś mnie.
Ty mi piszesz o tagach [code] a tu chodzi o to aby gość wchodzący na forum mógł je widzieć tylko linki mają być ukryte. Obecnie forum jest niewidoczne dla niezalogowanych osób. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.p...70&t=669275
Tu masz mod, który ukrywa linki, które są w tagu [url]. Jeśli chcesz, by ukrywało jeszcze linki w [code], postępuj zgodnie z instrukcją w tym poście: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.p...669275#p5259615 Ten post edytował maaciek_ 8.09.2011, 23:52:54 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 8 Dołączył: 3.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zrozumiałeś mnie. Ty mi piszesz o tagach [code] a tu chodzi o to aby gość wchodzący na forum mógł je widzieć tylko linki mają być ukryte. Obecnie forum jest niewidoczne dla niezalogowanych osób. W phpbb3 dodawanie własnych bbcode to trywialna sprawa. Nic nie stoi na przeszkodzie byś dodał sobie tag [linki] pozwalający na wpisywanie odnośników, a ukryty przed niezalogowanymi. Kolega wyżej podał Ci na tacy dokładne instrukcje... Ewentualnie jeżeli interesuje Cię pseudo-ukrycie to możesz ukrywać linki za pomocą CSS wczytując odpowiedni arkusz w zależności o sytuacji gość/user. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:05 |