![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Poszukuję kogoś kto zrobi mi w moim istniejącym panelu administracyjnym do strony www który był stworzony przez innego programistę kiedyś Foto galerii opartej na light box. 1. możliwość dodawania / usuwania albumów 2. dodawanie / usuwanie zdjęć do tych albumów 3. możliwość opisania zdjęcia 4. zdjęcie dodawane do albumu ma tworzyć od razu miniaturkę - krótko tak jak jest potrzeba w ligtbox Oto widok aktualnego panelu administracyjnego mojej strony - tam już poprzedni programista zaczął myśleć o galeri ale nie dokończył tylko ja chcę w edycji podstron mieć Nie Galeria zespołu, Galeria sprzetu tylko GALERIA a w niej zakładać albumu które na stronie głównej od razu wyświetlaja miniatury tak jak jest to obecnie www.pakodeos.pl - zobaczcie -nowa galeria to opis z podkreśleniem. ![]() Sprawa dla mnie pilna - proszę podać cenę i czas realizacji na maila bok@pakodeos.com Możliwość dłuższej współpracy przy innych projektach do tej strony i innej. Pozdrawiam, Piotr Zamykam temat dziękuję za wszystkie maile - wybrałem najkorzystniejszą dla mnie ofertę. Pozdrawiam, Piotr! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:21 |