![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam przygotowany formularz kontaktowy bez załącznika, który działa bez problemów. Próbowałem go zmodyfikować, tak aby była możliwość wysyłki załącznika.
niestety coś namieszałem, i ... jak ktoś wypełni formularz i załączy plik dostaje za każdym razem maila który wysyła mi całą wiadomość w załączniku, nazwa załącznika "noname". PYTANIE: Jak rozłączyć $inside_content od $content (załączanego pliku) tak żeby dane z $inside_content były w treści maila a $content (załączanego pliku) w załączniku z oryginalnym rozszerzeniem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
move_uploaded_file()
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety
nie pomoże, gdyż, nie jestem w stanie ustalić $filepath Przeczytałem na jednym forum, ze powinno się w tym wypadku otworzyć temp_file i wysłać jako content, tylko ja nie wiem jak ![]() ------------------------------------- 29.08.20011 --------------------- Mam już rozwiązanie, jak ktoś mając ten sam roblem potrzebuje wskazówek, niech napisze na maila lub wyśle wiadomość z tej strony kontaktowej Ten post edytował MVStudio 29.08.2011, 18:44:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:49 |