![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uwielbiam wasza krytyke
![]() A wiec macie tu cos na pozarcie bo w tym miesiacu musze to skonczyc. Auto-Max -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to ja zaczynam...
- beznadziejne tlo "pod" samochodem - czarny tekst na bialym tle, nic ciekawego - napis "Auto-Max" moznaby zrobic troche lepszy +/- ciekawe animacja menu, ale graficznie to klapa + prawy gorny rob - zmiana zdjec Ocena +4/10 -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Grudziądz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie sie podoba 7/10 tylko tracisz tlem pod samochodem moglo by nie byc takie razace ... jak to kumpel okreslil kiedys moja grafe (kolory sa plazowe) wiec twoje kolorki pod samochodem sa troche takie plazowe
![]() -------------------- Sklep Komputerowy - llllllllllllllllllll 95% Nowy serwis sik.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba coś ci nie wyszło
![]() - flash w menu za wolny ... - menu po lewej takie jakby go nie było - nie OGLĄDNIJ tylko OBEJRZYJ - menu w 3 miejscach - totalny bezsens - top ujdzie choć bez rewelacji - tęcza + szary ? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:15 |