![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2004 Skąd: Suwalki/Poznan Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
chodzi mi o stworzenie skryptu aby mozna bylo napisac newsa oraz dodac obrazek
news ladowany mialby byc do bazy, a obrazek do jakiegos katalogu, oczywiscie plik ladowany mialby swoja nazwe zapisana do bazy automatycznie aby nie trzeba bylo przepisywac nazwy czy ktos ma pomysl na wykonanie czegos takiego ? -------------------- nie wszystko jeszcze wiem, uczę się, ale dzięki za wszelką pomoc i wyrozumiałość (Win2k, Apache, MySQL 3.23.39)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj , takich opstow jak twoj sa tysiace . Newsy ze zdjeciami pojawialy sie naprawde mnowstwo razy . Pozaty wydaje mi sie ze jak pomyslisz to znajdziesz rozwiaznie pisz z jakims konkretem , o jkaims bledzie czy konkretnym rozwiazaniu czegos nikt ci tu nie napisze gotowca. Wyatrczy naprawde sie wytezyci uzyc wyszukiwarki i sklecic razem to co znajdziesz .
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
http://webcity.pl/webcity/artykuly.php/t/38
Tu masz jak wrzuci obrazek do bazy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2004 Skąd: Suwalki/Poznan Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no nie zupelnie mi o to chodzilo
chodzi mi o polaczenie napisanej tresci z obrazkiem zeby za jednym rzutem wrzucic wszystko czyli pisze newsa dodaje obrazek klikam i wszystko wysyla mi na serwer, nastepnie texty i nazwe obrazka wrzuca mi do bazy a sam obrazek wrzuca do katalogu. -------------------- nie wszystko jeszcze wiem, uczę się, ale dzięki za wszelką pomoc i wyrozumiałość (Win2k, Apache, MySQL 3.23.39)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o uploadzie plikow na serv, potem polacz to z newsami
![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
no wlasnie nie bylo by z tym problemow jakbym umial to wykonac
-------------------- nie wszystko jeszcze wiem, uczę się, ale dzięki za wszelką pomoc i wyrozumiałość (Win2k, Apache, MySQL 3.23.39)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze cos w tym stylu:
musisz miec odpowiednie uprawnienia do katalogu obrazki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:28 |