![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2003 Skąd: Ow/Pn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Przypadkiem usunelem jedna z baz prze PhpAdmina ;/ czy idize ja jakos odzyskac ![]() POMOCY -------------------- Reklamowa Oklejanie Samochodów: oklejanie pojazdów / tel. 62 597 74 48
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
raczej nie.
pogadaj z administratorem sieci moze wykonywal backup. w ostatecznosci trza zaniesc dysk do odzysku danych (kosztuje troche) -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(GrayHat @ 2004-06-17 20:21:55) raczej nie. pogadaj z administratorem sieci moze wykonywal backup. w ostatecznosci trza zaniesc dysk do odzysku danych (kosztuje troche) Jak sie ma odpowiednie narzędzia typu undelete_server, undelete_workstation to można samemu cuda wyprawiać i dane odzyskac :)Poszukaj te programy i daj znac adminowi niech sprobuje odzyskac ![]() -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2003 Skąd: Ow/Pn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
okazalo sie ze admin robil backup kilka tygodni temu i odzyskalem baze ale jestem z www o kilka tygodni wstecz
![]() Pytanie na przyszłość: Jak można zrobić automatyczne eksportowanie mysql ? Żeby np co tydzień eksportował mi gdzie mojego mysql konkretną tabelę ? pozdro -------------------- Reklamowa Oklejanie Samochodów: oklejanie pojazdów / tel. 62 597 74 48
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(boya @ 2004-06-18 08:54:10) Jak można zrobić automatyczne eksportowanie mysql ? Żeby np co tydzień eksportował mi gdzie mojego mysql konkretną tabelę ? Jesli masz dostep do Crona na serwerz to mozesz ustawic to jak chcesz: codziennie, raz na miesiac itd ![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 07:17 |