![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich!
Mam nadzieję, że pytanie uda mi się sformułować w miarę składnie... Otóż mam swoją stronę, www.pikwadrat.pl, wykonaną dla mnie przez znajomego. Chciałbym odpalić drugą jej wersję jako mój prywatny site z fotografią koncertową i muzyczną itp. Planuję zatem skopiować tę stronę, pozmieniać oczywiście kolorystykę i treść, a następnie umieścić ją na obecnym serwerze, w osobnym podfolderze. Wykupiłem już domenę i jestem chyba gotów do przenosin. Problemy pojawiają się dwa. Zgrana z serwera kopia strony nie odpala mi się ni cholery na komputerze - firefox zdaje się jej nie widzieć - ani z podfolderu na serwerze (o czym poniżej). Czy brakuje mi jakiegoś komponentu do poprawnego wyświetlania plików .php5? Czym to najlepeij ugryźć Druga rzecz - czy mogę odpalić stronę z podfolderu, np. www.pikwadrat.nazwa.pl/pw/, podpinając ten folder pod wykupioną domenę, czy może strona musi znajdować się w katalogu głównym serwera? Póki co, wrzucam idealną kopię całej strony do podkatalogu na serwerze i niestety, nic się nie uruchami. Adres to http://pikwadrat.pl/pw/, możecie sami sprawdzić ![]() Czy da się rzecz ogarnąć zgodnie z moim marzeniem, czy niezbędny będzie osobny serwer lub zbudowanie strony od podstaw? Z góry wielkie dzięki za pomoc! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:25 |