![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam osób zainteresowanych tworzeniem strony internetowej, a mianowicie osób które pomogą w tworzeniu strony merytorycznej.
Oto szata graficzna strony www.programming.spec.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. pomysl na strone
2. zawartosc merytoryczna 3. grafika ustalajac grafe na poczatku blokujesz rozwoj bo teraz wszystko bedzie podporzadkowane grafie. inna sprawa czy jest potrzebna nastepna strona?? jednakze zycze powodzenia ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Osobiście myślę że mimo wszystko warto ustalić pewne rzeczy od razu. Pozatym nie będzie to portal tylko strona z kilkoma stałymi działami oraz (w zamysłach) coś na pograniczu magazynu więc myślę że można z góry ustalić jej wygląd
![]() ps. Myślę, że nowe strony są potrzebne! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
1.dzieki za maila ![]() 2.nowe strony sa mile widziane ![]() chetnie pomoge ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:41 |