![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , czy mógł by mi ktoś pomógł napisać prostą walidacje?..
Chciałem zabezpieczyć panel admina bardziej ,i jest tak: BAZA: admini Tabelki: IMIE|NAZWISKO|PIN| ******************** Mariusz|Pudzianowski|200235122| I mam problem bo teraz nie wiem jak zrobić coś na zasadzie walidacji Założenia: Coś na zasadzie logowania , jeżeli 2 tabele pasuje do PIN'u , pokaże kolejną strone , ale tak by nie dało się na nią wejść nie podając pinu.( zeby nie dało sie jej pominąć)> Jeżeli , administrator poda Imię i Nazwisko poprawnie ,kod sprawdzi czy w istnieją takie wpisy... jeżeli tak , sprawdzi czy tabele IMIE+NAZWISKO=PIN. Jeżeli jest OK puszcza na strone nr.2 Jeżeli nie jest OK , odrzuca. Błagam na kleńczkach o pomoc. Może zagmatwałem , ale mam nadzieje że zrozumiecie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli zwykły panel logowania z tym, że zamiast hasła chcesz użyć PIN'u... google -> php login panel i jedziesz
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:21 |