![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Prowadzę serwis komputerowy i kas fiskalnych. Poszukuję osoby która wykona mi stronę w php do zarządzania serwisem komputerowym. To znacz mam już program, którym to obsługuję ale chciałbym to mieć w php. Program do pobrania http://www.serwisgsm.xaa.pl/ i oglądnięcia. Wycenę i czas wykonania na PM. Potrzebuję sam skrypt bez grafiki. Czyli baza danych MySQL + PHP. Ma to działać podobnie jak ten program nie będę wszystkie pola potrzebne, ma być to uboższa wersja tego programu mobilna czyli mam netbooka jadę do klienta i wprowadzam go do bazy danych i kilka innych rzeczy. Chętnym więc info na PM. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heh, zdaje się że aplikacja nie jest darmowa, więc zwykły zjadacz chleba jak ja nie jest w stanie podejrzeć jak to wygląda.
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aplikacja da się uruchomić i można 10 wpisów zrobić za free mama wykupioną licencję więc mogę wiele wpisów zrobić. Jest tam baza danych wykorzystywana która mi się nie podoba i chciałbym mieć to w MySQL.
po więcej szczegółów zapraszam na PM. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 1 Dołączył: 21.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Napisz na gygy: 11007506; przedstaw o co chodzi i postaram się pomóc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:40 |