![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem c systemem portalowaym e107-mianowicie po zainstalowaniu i konfigurowaniu, wciskam przycisk "continue" i według instrukcjii instalacjii powinno mnie przeniesc do strony na krórej moge moderować, i tu własnie problem- przenosi mnie do index.php, i tam nic niema. Próbowałem samemu wejsc do pliku admin.php, ale tez jest pusty.
zobaczcie sami- www.alwin.webkonto.us/EEE/ I niewiem czy to ma tak byc? hmmm. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: Nisko Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zainstaluj go ręcznie. Pytanie czy robiłeś jakieś modyfikajcy?
-------------------- ZARABIAJ W INTERNECIE
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie... zadnych modyfikacji, a jak mozna recznie zainstolwac?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: Nisko Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przez phpMyAdmin wrzucic plik bazy danych *.sql a potem ręcznie poustawiać konfiguracją.
-------------------- ZARABIAJ W INTERNECIE
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2004 Skąd: lubuskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ma potrzeby recznie instalowc, instalator dziala na pewno, moze jedynie wystapic problem z utworzeniem bazy danych...
Instalacja: - utworz recznie baze danych (phpmyadmin, nie ma potrzeby wrzucania pliku *sql) - wrzuc wszystkie pliki na serwer - zmien atrybuty plikow: e107_config.php : 777 e107_files/backend/news.xml : 777 e107_files/backend/news.txt : 777 e107_files/public/ : 777 e107_files/public/avatars : 777 - uruchom instalator .../install.php - dalej zgodnie z intuicja - nie zaznaczaj pola "zaznacz, aby utworzyć" - przejdz do swojej strony - skasuj install.php - zaloguj sie jako admin korzystając z danych, podanych przy instalacji - powodzenia |
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:14 |