![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam to moj pierwszy post na tym forum ale chciałbym prosic o pomoc.Otóz chciałbym napisać skrypt który umozliwia przeglądanie jak najwiekszej ilości danych o anonimowym uzytkowniki przebywający na mojej stronie.Chodzi mi o skrypt javascript.Prosiłbym bym o cały kod poniewąż chciałbym przeanalizowac cały kod i wyciągnac wnioski.Prosze o szybką odpowiedź.W razie gdyby ktoś był chętny mi pomóc i miał jakieś pytania co do mojej prosby do piszcie na Gadu Gadu.Moj numer to 847815
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[...] Otóz chciałbym napisać skrypt [...] Prosiłbym bym o cały kod [...] Pewna niezgodność mi się tu wkradła... Pomijając już to, że to bardziej wygląda jak zlecenie niż prośba o pomoc. Co to znaczy jak największej? Chcesz wiedzieć z jakiej przeglądarki korzysta? Jakim numerem ip się przedstawia? A może jaką ma rozdzielczość ekranu? Po pierwsze: radzę sprecyzować o co dokładnie chodzi. Po drugie: nie radzę liczyć na zbyt wiele- i ze strony forumowiczów i ze strony samego skryptu. Iii... jeszcze takie 'po trzecie' mi sie nasuwa na myśl: google.pl ps: analityka internetowa czy ruszanie kupy patykiem? Podejrzewam to drugie, ale mogę się mylić ; ) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to takie jakby zlecenie.chodzi mi o kod który wyświetla typowe informacje np. właśnie ip itp.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat no to takie jakby zlecenie.c No to tak jakby pomyliłeś działy. Zamykam. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:18 |