![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć
mam coś takiego: w drugim ul czyli tym wewnątrz pierwszego ul mam przypisane zdarzenie mouseover w jquery teraz moje pytanien jest jak odwołać się do elementu a będącego poza drugim ul (tego z COś) robie $(this).parent() i teraz nie mam pomysłu -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ja chcę mieć mozliwość operowania nim np dodania nowego stylu
-------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w ogóle przeglądałes manuala do jQ? Widzi mi się, że nie skoro nie wiesz nawet jaką funkcją dodaje się styl do elementu DOM
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
a czy ty wogole przeczytałeś to co napisałem?
wydaje mi się, że nie bo miałem problem jedynie z odwołaniem się do elementu a teraz sobie już poradziłem dzięki uprzejmości @hwao, chodziło o funkcje find() -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:49 |