![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
panel logowania (panel.php): początek dokumentu poprzedzony
potem
skrypt logowania (login.php):
Kompletnie nie wiem dlaczego w panelu logowania wypluwa mi tylko Zalogowano pomyślnie, [login], a nie Zalogowano pomyślnie, [login][imie][nazwisko] Do sesji przypisuje mi tylko login (linia 21), a nazwisko i imię już nie (2 linie kolejne). Kilka linii wstecz jest odwołanie do bazy. Prawdopodobnie ono nie działa. Próbowałem już mysql_fetch_row, mysql_fetch_array, mysql_num_rows, ale bez skutku. Proszę o pomoc ![]() Cholera, literówka ![]() $res = mysql_query("SELECT imie, nazwisko FROM uzytkownicy WHERE login='".$_POST['login']."' "); Proszę o usunięcie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
//zmień od linii 15:
$res = mysql_query("SELECT `imie`, `nazwisko` FROM `uzytkownicy` WHERE `login`='".addslashes($_POST['login'])."'"); $row=mysql_fetch_assoc($res); $imie = $row['imie']; $nazwisko = $row['nazwisko']; Ten post edytował frok 15.04.2011, 22:36:22 -------------------- raz dwa trzy, raz dwa trzy
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:42 |