![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 2 Dołączył: 25.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam jeden problem z linkiem ale w dwóch miejscach , link działa ale chce go lekko zmodyfikować aby działał z Dodaj do:(sledziki , facebook itp)
Gdy dodaję nową podstronę w formularzach do po dodaniu wyskakuje mi wygenerowany link za pomocą mysql_insert_id(); Ma on formę www.mojastrona.pl/(id),(miejscowosc),(imię nazwisko).html czyli www.mojastrona.pl/1,Warszawa,Jan Kowalski.html Chce aby generowało mi to automatycznie bo ręcznie wiem jak to zrobić ale po co mieszać. Jak zamienić tą spacje na np.www.mojastrona.pl/1,Warszawa,Jan_Kowalski.html część kodu Dodaj.php
częsc kodu Wyświetlanie.php
Ten post edytował artekp999 13.04.2011, 16:30:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 30 Dołączył: 9.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast spacji sugeruję - ze względu na SEO (http://poradnik-seo.pl/optymalizacja/spacje-w-adresach-url,konstrukcja-adresow-url.html)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 14:39 |