![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do Was wielką prośbę...
Możecie mi pomóc w "drobnej promocji" jednej z zaprzyjażnionych szkół? Pomoc polega na głosowaniu na stronie EduSeek'a na "Zespół Szkolno-Gimnazjalny nr 2" z Bielan Wrocławskich... :arrow: http://eduseek.interklasa.pl/urn/konkurs/i...dex.php?sz=2572 Z góry wielkie dzięki... ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
glos oddalem
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrong topic detected
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Seth: najmocniej przepraszam
![]() ![]() Dzięki za głos... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat: "Głos Został Zaliczony"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Głos oddany
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzięki za pomoc...
![]() Mam nadzieję, że dacie się odwdzięczyć... ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
dzisiaj i wczorja w sumie 2 kliki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taaak głos oddany, ale strona została zablokowana ;-)
|
|
|
![]()
|
|
hehehe z tego co widz, o strona nie została zablokowana
![]() P.S. Dzięki... aczkolwiek walka trwa dalej ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
dzis tez dalem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanawiam, się czy to sportowe zachowanie.... Ale z drugiej strony inne strony też pewnie mają swój elektorat, a jako że też jestem z Bielan (warszawskich)..... ;-)
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyczyniłem się do wskoczenia na 4 miejsce :mrgreen:
Tylko że według mnie jest głupie coś takiego że każdego dnia ktoś będzie głosował i pisał odpowiedź o tym zdarzeniu, dlatego już więcej nie będe o czymś takim informował. Dziękuje ![]() |
|
|
![]()
|
|
Pozostaje mi powiedzieć tylko jedno... wielkie dzięki...
Jako, że faktycznie kolejne posty z cyklu "ja też dałem punkta" są miłe, ale nie ma (chyba) potrzeby pisania kolejnych zachęcam do klikania (konkurs trwa w nieskończoność ![]() ![]() Jeszcze raz dzięki... (Jeszcze nie prosiłem nikogo o zablokowanie tematu, bo może się coś ciekawego jeszcze trafi ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:46 |