![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 5 Dołączył: 4.08.2010 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
witam mam taki problem ponieważ mam <select> <option> tylko niechce zapisywać w sesji. chodzi dokładnie o to :
a tu jest cały skrypt:
jakie proponujecie rozwiązanie zeby przy odświeżeniu się zapisało tak jak było |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 28 Dołączył: 9.08.2004 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
takie pytanie: dlaczego w pierwszej części for masz warunek zamiast przypisania ($i>=$min) ? Dodatkowo myślę, że powinno być coś takiego (zwróc uwagę na atrybut value): Wklej kod HTML wygenerowanego formularza. Pozdrawiam -------------------- errare humanum est
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 5 Dołączył: 4.08.2010 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
niestety nic nie pomoglo zmienilem tez to $i=$min; i dalej nie zapisuje
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 28 Dołączył: 9.08.2004 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakim kodem odbierasz wartość tego selecta i zapisujesz do sesji? Co pokazuje
-------------------- errare humanum est
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
zapisuje Ci po drugim odswieżeniu czy wcale?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
wcale nie zapisuje
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Ale czy do sesji Ci zapisuje? Wyswietliles sobie czy w tej sesji cos w ogole jest? session_start() masz na poczatku?
Ja u siebie tak to zapamietuje -------------------- |
|
|
![]()
|
|
sesje mam bo inne opcje dzialaja wiec tu jest cos z ta ostatnim select
|
|
|
![]()
|
|
w select to jedynie mozesz miec zly name, z tego co tu pokazales to powinienes miec select name="sloty" a jaki masz?
P.s. Co to te sloty? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
robie strone z zakupem serwerow gier i mam ilośc slotów
a tu ci pokaze caly kod z select i session
a tu sesja
|
|
|
![]()
|
|
szczerze to nie mam pojecia, przychodzi mi do glowy tylko brak session_start ale skoro mowisz, ze masz a petla Ci sie wyswietla (?) to nie wiem, nie chce mi sie tego u mnie sprawdzac
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ja mam inne zeczy tez pod sesje np. wczesniej przed tym mam np. lokalizacje i wszystko dziala tylko nie to ma ktos jakis pomysl jak to idzie zrobic
sprawa rozwiazana juz rozkminilem co mam zle sesje mialem w zlym miejscu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 14:44 |