![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
mlodzi.pl po wielu perypetiach wreszcie rusza. Na początku mieliśmy ambicje na autorski cms, lecz jak narazie jest to w sferze marzeń. Jako mlodzi.pl jest serwisem robionym dla idei nie stać mnie na dokładanie do tego. Więcej o misji mlodzi.pl TUTAJ W końcu zdecydowaliśmy się na scrypt php blue dragon. Lecz pojawił się problem thema. Proszę tutaj o pomoc w wykonaniu thema. (Mile widziana była by także później pomoc przy edycji scryptu) Co w zamian?? Niestety z tym krucho. Jedyne, co mogę zaoferować to dziękuję i wzmiankę na stronie. ew. jakieś konto www. Ja to robię dla idei i byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógłby to zrobić z tych samych pobudek. Pozdrawiam -------------------- http://belchatow.dolsat.pl <- wejdź nie pożałujesz
www.mlodzi.pl już wkrutce |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Reklama ?
-------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: z Marsa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorki ale po kij ta ankieta ?
Tekst posta jeszcze rozumiem.. ale jak sie ma do tego ankieta to ni w ząb nie moge pojąć. Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ankieta zostala usunieta.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ankieta była poto by się dowiedziedź jaka jest wasz stosunek co do mojego pomysłu i do tego co robię.
a wracając do tematu. Zrezygnowaliśmyz blue dragon gdyż na dzień dobry trzeba było by przerabiać scrypt. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na postnuke. Mogę zaoferować w zamian za pomoc reklame w portalu, ilość odsłon do ustalenia. Chodzi o przerobienie desigu html na thema do post nuke. Mile widziana była by puźniejsza pomoc w dopasowaniu/edycji thema lub/i kodu scryptu -------------------- http://belchatow.dolsat.pl <- wejdź nie pożałujesz
www.mlodzi.pl już wkrutce |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:16 |