![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z konfiguracją skryptu FANCY BOX. www.fancybox.net Nie wiem jak zmienić kolor przyciemnienia, tła.. standardowo jest taki siwy, chcioałbym, żeby to był przeźroczysty czarny tak jak w innych skryptach. Przeszukiwałem plik z css doklejałem wszędzie na próbę "background: red;" ale nie znalazłem tego elementu. Gdzie mam szukac to tło/przyciemnienie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 4 Dołączył: 27.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod $('.costam').fancybox({
overlayOpacity : 0.7, //<-- TO JEST PRZEROCZYSTOSC TLA overlayColor : '#eee', //<-- TO JEST KOLOR TLA autoScale : true, centerOnStroll : true, titleShow : true, titlePosition : 'over', padding : 2, showNavArrows : true }); Ten post edytował Kartofelek 5.04.2011, 16:09:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa
![]() Jeszcze mam problem, z pozycją tego okienka, nie wiem dlaczego, ale jest niżej niż powinno. Jak nacisnę F11 wtedy poprawnie się wyśrodkowuje ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 09:06 |